
Chart analysis
Đơn vị đo lường: Phần trăm (%)
Thì sử dụng: Biểu đồ này không có năm nên người viết cần sử dụng thì hiện tại đơn.
Đặc điểm nổi bật:
Mức độ hàm lượng của sodium và saturated fats có trong bữa tối (dinner) là cao nhất, trong khi bữa sáng (breakfast) chứa tương đối ít hai thành phần này.
Còn snack có lượng đường (added sugar) lớn nhất so với những bữa ăn còn lại.
Cách chia đoạn:
Body 1 | Mô tả và so sánh số liệu của 3 (Sodium, Saturated fats, và Added sugars) thành phần dinh dưỡng trong 2 bữa ăn là Dinner và Lunch. |
---|---|
Body 2 | Mô tả và so sánh số liệu của 3 thành phần dinh dưỡng (Sodium, Saturated fats, và Added sugars) trong 2 bữa ăn còn lại đó là Snack và Breakfast. |
Sample essay
Overall, it is evident that while the levels of sodium and saturated fat in dinner are the highest, the opposite is true for breakfast. Meanwhile, snacks contain the highest proportion of added sugar amongst the four meals.
Based on the data provided, the highest proportions of sodium (43% for dinner and 29% for lunch) and saturated fat (37% for dinner and 26% for lunch) are found in dinner and lunch meals. Conversely, the amounts of added sugar are significantly lower in dinner and lunch, with figures of 23% and 19% respectively.
Regarding snacks and breakfast, both contain 14% sodium. In terms of saturated fats, snacks have a slightly higher percentage at 21% compared to breakfast at 16%. Notably, there is a considerable difference in added sugars between snacks and breakfast, with 42% for snacks and only 16% for breakfast.
Above is a suggested sample for Cambridge IELTS 14, Test 1, Writing Task 1. Additionally, learners can participate in IELTS practice programs from basic to advanced levels, analyze detailed solutions for 6 real exams quarterly to hone strategies for Speaking - Writing sections. Or join the Mytour Helper forum for English IELTS exam preparation guidance, managed by High Achievers.